energie om te delen

We hebben de aarde niet geërfd van onze ouders, maar we hebben haar in bruikleen gekregen van onze kinderen. Wij van renewable factory hebben de energie te bouwen aan een gezonde en duurzame toekomst voor iedereen. Dit doen we door samen te werken én te delen. Ons team van ervaren specialisten werkt met een professionele no-nonsense benadering aan de omschakeling naar een wereld waarin hernieuwbare energie de norm is.

marc-van-der-pluym.jpg

Marc van der Pluym

CEO - founding partner
Ronald-Kloet-1.jpg

Ronald Kloet

CDO - founding partner
Bas de Bruin

Bas de Bruin

CFO - founding partner

Daan Muilenburg

Partner - projectontwikkelaar duurzame energie
Frans deJong

Frans de Jong

Projectontwikkelaar duurzame energie
Audie Bong

Audie Bong

Partner - projectontwikkelaar duurzame energie
paul-sjoerds

Paul Sjoerds

Partner - projectontwikkelaar duurzame energie
marc-weijn.jpg.png

Marc Weijn

Partner - projectontwikkelaar duurzame energie
Jeroen Dooper

Jeroen Dooper

Partner - projectontwikkelaar duurzame energie
Christopher copy

Christopher A. Grock

Project & development manager Marokko
Abdel Elfilali

Abdel Elfilali

Managing partner Marokko

Dirk Cederhout

Assetmanager
Ellis Dingjan

Elles Dingjan

Officemanager

Wat anderen over ons zeggen

“…geen seconde spijt gehad mijn grond te verpachten.”

Als grondeigenaar succesvol in duurzame energie ondernemen zonder risico en zonder investeringen. Dat was de belofte toen we besloten om windturbines op mijn terrein te gaan plaatsen eind jaren 90. Nu na al die jaren heb ik geen seconde spijt gehad mijn grond te verpachten. De oprichters van renewable factory blijken betrouwbare lange termijn partners te zijn geworden. We zijn nu zelfs bezig om het project uit te breiden met een zonnepark.

Arne Geluk

Agrariër en grondeigenaar

“We werken al bijna 10 jaar naar volle tevredenheid samen.”

Bosch & van Rijn begeleidt visie- en beleidsontwikkeling, voert technische, ruimtelijke en financiële haalbaarheidsstudies uit, verzorgt vergunningprocedures, stelt milieueffectrapportages op en verzorgt omgevingsmanagement en participatie. De intensieve samenwerking met renewable factory doet ons realiseren dat de eerlijke no-nonsense benadering het beste resultaat levert. We werken al bijna 10 jaar naar volle tevredenheid samen.

Ruud van Rijn

Senior adviseur

Contact

Uw reactie is ons veel waard. Neemt u contact op via onderstaande contactgegevens en wij zullen ons uiterste best doen om u op de kortst mogelijke termijn te antwoorden.

  • RENEWABLE FACTORY SERVICES B.V.
  • 085-1307230
  • Bezoekadres: Swammerdamweg 16, 3401 MP IJsselstein
  • Postadres: Anton van Duinkerkenlaan 58, 3454 LR De Meern
  • Kantoor Noord-Brabant: Stratumsedijk 27, 5211 NB Eindhoven
  • Kantoor Limburg: Heerenvenweg 13, 5856 CJ Wellerlooi

Kernwaarden

De realisatie van duurzame energieprojecten kan heel impactvol op de leefomgeving zijn en mag alleen plaatsvinden zodra er een breed en representatief draagvlak bestaat. Inleven, inpassen en inspraak zijn voor ons randvoorwaarden om te komen tot een gebalanceerde verstandhouding met alle betrokkenen.

reliable white

Belofte

Wij geloven met overtuiging dat korte-termijn-denken niet loont. Met een professionele no-nonsense benadering werken wij samen aan duurzame oplossingen. Respect tonen, eerlijk handelen en transparant communiceren staat daarbij altijd voorop.

 

Process white

Werkwijze

renewable factory is de ervaren projectontwikkelaar voor de gehele looptijd van een duurzame energieproject. Van (eigen) initiatief tot ontwikkeling en van bouw tot exploitatie. Alle processtappen worden door onze specialisten in eigen beheer uitgevoerd.